Wątek: budowa przystani
Sopot otrzymał 25 mln złotych dofinansowania na budowę przystani jachtowej przy molo. Doskonała inwestycja, która jest bardzo potrzebna, jesienią mają się rozpocząć prace.
Nie jesteś zalogowany. Zaloguj się bądź zarejestruj
Sopot Forum » Aktualności z Sopotu » budowa przystani
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
Sopot otrzymał 25 mln złotych dofinansowania na budowę przystani jachtowej przy molo. Doskonała inwestycja, która jest bardzo potrzebna, jesienią mają się rozpocząć prace.
ja też się bardzo cieszę, tylko ciekawe jak im pójdzie ta budowa, ma potrwać ponoć do wiosny 2011 roku, wcale nie tak długo (zobaczymy, czy zdążą)
a komu potrzebna jest ta nowa przystań? przecież jest tam już przystań rybacka a łodzi rybacki ponoć tylko 7 w całym Sopocie....
mam wątpliwości, czy ta inwestycja to naprawdę taki świetny pomysł
wojtool, z tego co czytałam to ma być przystań jachtowa a nie rybacka, więc na pewno się przyda i podniesie atrakcyjność turystyczną miasta, wiecej jachtów będzie mogło zacumować
dżastina ma racje, to zdecydowanie podniesie atrakcyjność Sopotu, miejmy nadzieję ze zwiększy sie tzw. ruch turystyczny, byle tylko udało im sie to szybko wybudować i uruchomić
Strony : 1
Musisz się zarejestrować lub zalogować aby dodać odpowiedź
Sopot Forum » Aktualności z Sopotu » budowa przystani
Oparte na FluxBB
[ Wygenerowano w 0,061 sekundy, wykonano 9 zapytań ]
Partnerzy forum: Sylwester | SPA Nałęczów | Sopot Forum | Forum Zakopane | Kołobrzeg | Mielno | Łeba | Władysławowo | Dźwirzyno | Dziwnów | Krynica Morska | Międzyzdroje | Darłowo | Pobierowo | Sopot